Free Joomla Templates by iPage Hosting
agenda 2021
*********************************

 

- Nationale Vereniging Voor (Oud)gedienden vaan de Belgische Strijdkrachten (N.V.O.B.S.) 
Op zondag 16 januari 2022 vanaf 14.00 uurzulen wij opnieuw onze gratis Nieuwjaarsreceptie houden in het cultureel centrum CC Den Hoogenpad te Adegem.

Op die dag zullen ook de eretekens uitgereikt worden.
Met oprechte vriendelijke groeten
Namens de raad van bestuur, Erik Vandycke - voorzitter.


- Er zijn geen zekerheden meer, ingevolge de recente coronamaatregelen gaat het wintefeest voorzien op Donderdag 09 december 2021 van: De Vriendenkring van Oud-krijgsgevangenen en oudgedienden van het 4e en 24ste Linieregimenten Brugge houden samen met de Vriendenkring van Oorlogswezen van Politieke Gevangen en Verzetsstrijders regio Brugge-Oostkust, in de ridderzaal van het kasteel van Moerkerke te Moerkerke (Damme) niet door. De inschrijvingsgelden storten wij terug.

Wij hopen onze statutaire ledenvergadering op 10 maart 2022 te kunnen houden en mogelijks zien wij dan elkaar eindelijk eens terug

Het College van Burgemeester en schepenen besliste in zitting van 22 juni 2021 dat ook dit jaar de Nationale Hulde aan Z.M. Albert I en de Helden van de IJzer, voorzien op 1 augustus 2021, niet in zijn normale vorm en omvang zal kunnen doorgaan.

Maar wij kijken, samen met jullie, uit naar de editie van 2022! Wij rekenen erop dat wij dan op zondag 7 augustus 2022 samen met u allen opnieuw een grootste editie kunnen beleven. Wij hopen op uw begrip, en zien u volgend jaar graag in goede gezondheid terug.

Met de meeste hoogachting,  De Algemeen Directeur, -  De Burgemeester


Koninklijke Vereniging De Vrienden van het O.L.V.-Hoekje te Oud-Stuivekenskerke: De 65ste Nationale Herdenking in het teken van de Vierdaagse van de IJzer wordt naar aanleiding van het coronavirus uitgesteld naar 24 augustus 2022. 


 

 
                                                                                           Disclaimer / Voorbehoud
 Het bestuur van de V.O.PG.V. regio Brugge pretendeert helemaal niet dat de opsomming van herdenkingen, plechtigheden of samenkomsten volledig of feitelijk in alle opzichten correct is. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor foutieve opgaven. Wij hopen op verdere bijdragen van onze leden en anderen, waaronder verenigingen, instanties, om dit overzicht completer te maken. In de regio Brugge vinden het hele jaar door herdenkingen of evenementen plaats, lang niet alle daarvan zijn ons persoonlijk bekend. Behalve de hoop om met dit overzicht service te verlenen aan onze leden, hopen wij dat ook andere bezoekers van onze website hierdoor gestimuleerd worden om eens een herdenking te bezoeken. Want het mag niet vergeten worden!